از اونجایی که خونهنشینیم و بیکار، در این پست یه عالمه پادکست بهتون معرفی میکنم که حالشو ببرید.
همین طوری که بیحال افتادید در جای جای خونه، پادکستارو گوش کنید. همشون در همهی اپلیکشنهای پادکستخوان مثل ناملیک، castbox, podcasaddict, . موجودن. از Soundcloud هم میتونین استفاده کنید. یه سریهاشون کانال دارن و یه سریهاشون تو توییتر هم هستن.
چنل بی که علی بندری با اون صدای مناسب، داستانهای واقعی رو روایت میکنه. یکطور ناداستانه. بهتون توصیه میکنم حتما گوش کنید. از زمانش نترسید. انقدر خوب هست که تا آخرش جذبتون کنه.
بیپلاس که همون علی بندری دوباره کتاب معرفی میکنه. کتابهایی غیر از رمان و داستان. بعدا که قرنطینه نبودید، میتونید اونایی که دوس داشتید رو از کتابفروشی جیحون تو انقلاب بخرید. جاهای دیگه هم داره البته ولی من یادم نیست متاسفانه.
رادیو کار نکن تو هر اپیزود راجع به کار حرف میزنه و با یه نفر موفق از این منظر گفتوگو میکنه. اگه .تو سرتون استارتاپ بالا و پایین میپره و کلا تو فاز کار هستید، گوش کنید حتما.
لوگوس تو هر اپیزود به صورت سریالی، از فلسفه میگه و فلسفهورزی رو یاد میده. خیلی مهمه که از اول و به ترتیب گوشکنید. خیلی هم اوکیه و برای مبتدیهاست به واقع. من متخصص نیستم اما منی که یه کوچولو از فسلفه خوندم، دوستش داشتم. به سید طاها گفتم گوش کنه و نظر تخصصی بده که هنوز جوابی نگرفتم.
چسب زخم تو هر اپیزود یه ماجرا و موضوع اجتماعی رو برای بحث انتخاب میکنه. تا حالا گوش نکردم خودم ولی شنیدم که بد نیست:)
epitomebooks در هر اپیزود خلاصهی یه کتابی رو میگه. من تا حالا چیزی ازش گوش نکردم ولی احتمال میدم کلا کتاب رو اسپویل کنه و دیگه حس و حال خوندن کتاب از بین بره. اما باز هم خوبه که کتاب معرفی میکنه.
رادیو دستنوشتهها مجموعه پادکستهایی هست درباره تاریخ معاصر بر پایه تاریخ شفاهی، مصاحبههای اختصاصی و اسناد آرشیوی. اینو خودشون میگن و به نظر من راجع به همه چی حرف میزنن:))
رادیو مرز که اوایل میگفتن راجع به مهاجرته و الان توضیحشون اینه که هر چیزی که باعث اختلاف میشه و آدما رو از هم جدا میکنه موضوع بحثشونه.
رادیو ناوکست که خب فعلا داره بخشهای کتاب انسان خردمند رو جلو میبره و من تا حالا گوش نکردم ولی فکر کنم هر وقت کتاب رو شروع کنم، گوش کنم.
دیالوگ باکس هم که معرف حضور همه هست! قسمت آخرش هم به زودی میاد. گوش کنید حتما.
رادیو دیو که به قول خودشون هر اپیزودشون کلاژی از ادبیات و موسیقیه و راجع به فرهنگ و هنره.
گوشفیلم تو هر اپیزود راجع به یک فیلم صحبت میکنه.
کرن هم یک پادکسته که راجع به موسیقیه و من دوتا الان 5 تا اپیزودش رو گوش کردم و خیلی باهاش حال کردم:)) خیلی خیلی باحاله. از دستتون رفته اگه گوش نکنید.
هلیتاک هست که خیلی ازش تعریف شنیدم و راجع به مهارتهای مختلفه که به موفقیت کمک میکنه. به نظرم با رادیو کار نکن، مکملای خوبی میشن برای آدم درست و حسابیتری شدن.
رادیو نیست رو علی گوهری گفت و هیچ ایدهای راجع بهش ندارم. تو کستباکس نوشتن که روایت مکانهای خاموشه!
رادیو جولون راجع به سفره و به اهل سفرها توصیه میکنم:))
مترونوم هم مثل کرن هست و راجع به موسیقی ایرانیه اما فکر کنم یکم حرفهای تر از کرن باشه. هنوز چیزی ازش گوش ندادم.
آقاگل داستانهایی که احسان عبدی پور تو کانالش میذاره رو هم پیشنهاد داده.
کاتبک تحلیل فوتبال اروپاست و فوتبالیت قطعا باهاش حال میکنن.
پادکست گردانیه هم راجع به موسیقیه.
پادکست آلبوم هم راجع به موسیقیه ولی خب فکر کنم کلا موضوعش موسیقیه خارجیه و نه وما ایرانی.
اگه اهل شاهنامه و فردوسی هستین، بهتون فردوسیخوانی رو پیشنهاد میدم.
پادکست دایجست، یه سریچ چیزای پیچیده و عموما علمی رو به زبانی قابل فهم توضیح میده.
رادیو فلسفیدان هم راجع به فرهنگ و فلسفهی عامه است و به نظر جالب میاد.
پادکست ساگا داستانهای کهن رو با خوانشی نو روایت میکنه.
پادکست خانههای من با مهاجران ایرانی در اقصی نقاط دنیا صحبت میکنه.
پادکست پاراگراف هم تاریخ رو روایت میکنه و موضوعش کلا تاریخه گویا.
استرینگ کست هم موضوعات عجیب و غریب علمی رو توضیح میده.
رادیو دال تجربههای مختلف از زندگی در مکانهای مختلف رو روایت میکنه.
خب اینم پادکستا! من خیلیهاشون رو گوش نکردم. اگه گوش کردید، بیاید نظراتتون رو بگید. اگه پادکستی هم میشناسید که تو این لیست نیست، معرفی کنید.
درباره این سایت