چرا واقعیت را از شما پنهان میکنند؟
چون واقعیت را از آنها پنهان کردهاند.
این پست دقیقا برای همین وقت است و دقیقا برای کنکوریهایی است که برایشان اتفاق مطلوب نیفتاده است.
من عقدهای نیستم اما صرفا از این مرحله رد شدهام و میدانم تا حدی پس از این روزها چه چیزی انتظارتان را میکشد!
رتبهی شما باب میلتان نیست؟ رشتهی دلخواه را نمیآورید؟ خب چه قدر بد! من نمیگویم که حالا که دنیا به آخر نرسیده است و یک لبخند تحویلتان نمیدهم.
اتفاقا دنیا به آخر رسیده است. درست یا غلط، با مبنای منطقی یا غیرمنطقی شما هدفی داشتهاید که به آن نرسیدهاید. وای که چه قدر بد است.
تاکید میکنم که دنیایتان به آخر رسیده اما چه کسی میتواند از این جهنم کنونی و اوضاع وخیم امروز، برایتان بهشت بسازد؟ چه کسی میتواند دنیایی دلخواه را برای شما آغاز کند؟
قطع به یقین خودتان. نه خود فعلیتان که خودی از شما که موفقیت را در ذاتش دارد. اشتباه نکنید. موفقیت ذاتی نیست و اکتسابی است اما به مرور جزئی از ذات شما میشود.
این حرفها را کسی میزند که رتبش شد ۴۰۰ و گریه کرد چون ۴ برابر بدتر بود از آنچه هدفش بود. این حرفها را کسی میزند که موقع اعلام نتایج انتخاب رشته هم در بازار گریه کرد، هم در تاکسی، هم در مغازه و هم ساعتها در خانه.
رشتهاش چنگی به دلش نمیزد و آخرین دانشگاهی که فکر میکرد قبول شود را قبول شده بود.
چه چیز از این آبغورهآورتر؟
این حرفها را کسی میزند که دو ترم از دانشگاهش را تباه کرد چون نه مکان را دوست داشت و نه رشته. نه درس خواند و نه تفریح کرد اما وقتی خواست موفقیتش ذاتی شود، در نقطهی درست و در زمانی درست قرار گرفت که حالا از خیلیها جلوتر است.
بله دنیا به پایان رسیده است اگر قرار باشد همینطور ادامه بدهید.
ببینید چه شده که به خواستهیتان نرسیدهاید.
تنبلی کردید؟
درس نخواندید؟
بد آزمون دادید؟
برای آن هدف ساخته نشدهاید و رویا پردازانه هدف انتخاب کردهاید؟
خلاصه بگردید و مشکل را پیدا کنید.
مشکل قابل رفع است و هدف ارزشمند؟ میتواند برایش سختی بکشید؟ خب پس یک سال دیگر اما این بار با ذاتی موفق برایش تلاش کنید.
اگر اینطور نیست، انتخاب رشته کنید بر اساس اولویتهایتان که هرچیز میتواند باشد و نه فقط علاقه.
و بعد شروع کنید به فکر کردن که چه میخواهید؟ بعد سعی کنید تلاش کنید و بگردید و بگردید تا آنچه مناسبتان هست را پیدا کنید. درهای خوشبختی سریعا به رویتان گشوده خواهد شد.
تمام.
درباره این سایت